Printre coridoarele si incaperile somptuosului Palat de Justitie din Milano se ascunde o camera al carei loc ar fi mai potrivit intr-un bordel, dat fiind ca ea nu serveste decit unor partide de sex, inauntrul ei aflindu-se chiar un pat de dimensiuni aproape matrimoniale. Incaperea a fost descoperita si "data publicitatii" de un copil, fiul unei judecatoare, care, jucindu-se prin cladire, a deschis usa camerei respective si a surprins o pereche exact in timpul unei partide fierbinti.

Mai mult amuzat decit intrigat, baietelul i-a relatat totul mamei sale, in gura mare, povestind ca "tanti si nenea erau cu pantalonii in vine". Odata scandalul izbucnit, unii angajati ai Palatului de Justitie au spus, cu jumatate de gura, ca existenta acelei incaperi a placerilor era cunoscuta pina si de cei mai inalti functionari. Din motive necunoscute, acestia au inchis ochii pina acum, ceea ce ii face pe anchetatori sa ia in calcul ipoteza ca si ei au beneficiat, la rindul lor, de intimitatea ferita de indiscretii a camerei "cu felinar rosu".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.