"Vanatorul de crocodili", australianul Steve Irwin, va fi inmormantat in cadrul unei ceremonii private, care va avea loc in urmatoarele sapte zile, a declarat tatal acestuia pentru editia electronica a cotidianului "The Australian". "Era un tip obisnuit si ar fi vrut ca lumea sa il tina minte asa", a declarat tatal lui Steve, Bob. Acesta a confirmat ca familia a respins oferta unor funeralii de stat pentru fiul sau si a precizat ca inmormantarea acestuia va avea loc intr-un cadru privat si intr-o locatie care nu va fi data publicitatii. La ceremonie vor lua parte numai familia si prietenii apropiati. Intr-un interviu acordat postului de televiziune CNN, Philippe Cousteau - nepotul oceanografului francez Jacques Cousteau, care era impreuna cu Irwin in momentul in care acesta a decedat - a promis ca va finaliza documentarul marin inceput de "Vanatorul de crocodili".

Tatal lui Irwin a declarat ca nora sa, Terri - care a vazut corpul neinsufletit al sotului ei dupa ce acesta a fost supus unei autopsii in urma careia s-a stabilit ca moartea a survenit in urma intepaturii veninoase - rezista foarte bine. "Ea este extrem de ingrijorata pentru copii, Bindi si Robert", a spus el, adaugand ca o va ajuta pe Terri sa continue activitatile de conservare a mediului demarate de fiul sau.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.