Intr-un raport confidential dat publicitatii ieri de ziarul "The Guardian" sint dezvaluite detaliile atent orchestrate ale retragerii premierului britanic de la conducerea guvernului.

Blituri, camere de luat vederi, fotografi agitindu-se pentru exclusivitate si o furtuna mass-media de proportii. Asa trebuie sa arate, in viziunea consilierilor personali ai premierului, apropiata retragere a lui Tony Blair, dupa cum relateaza cotidianul britanic "The Guardian". Raportul sfatuitorilor lui Blair are cinci pagini si contine, pina la cele mai mici detalii de PR, modalitatea ideala in care premierul britanic ar trebui sa paraseasca Downing Street No. 10. Aceasta retragere este preconizata sa aiba loc in urmatoarele 12 luni, dar nici un oficial nu s-a hazardat sa ofere o data exacta.

Mai ceva ca un star rock

"Trebuie sa faca multimile sa vrea mai mult. Trebuie sa fie ca un star care nici macar nu va vrea sa mai faca un bis. In drumul spre final, el trebuie sa se concentreze pe viitor", se arata in raportul specialistilor de imagine ai premierului britanic.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.