Regine ale frumusetii din 105 state au participat in acest weekend, la Varsovia, la ceremonia oficiala de lansare a concursului Miss World 2006, a carui finala urmeaza sa aiba loc la 30 septembrie in capitala poloneza, transmite AFP.

Tinerele concurente se vor intrece pentru a prelua coroana Miss World de la cea care a obtinut titlul in 2005, islandeza Unnur Birna Vilhjalmsdottir, o studenta in varsta de 21 de ani. In timpul sejurului de aproape o luna pe care il vor petrece in Polonia, finalistele concursului vor vizita, in afara de Varsovia, cele mai frumoase orase ale tarii, inclusiv Gdansk (nord), Cracovia, fosta capitala a regilor Poloniei, si Wroclaw (sud-vest) si Zakopane (sud).

Primul concurs Miss World a avut loc in 1951. Dupa 2004, concursul implica o componenta interactiva, telespectatorii participand direct la alegerea celei mai frumoase femei din lume. De trei ani, finalele acestei competitii au fost organizate in insulele Hainan din sudul Chinei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.