Fidel Castro a avut o intalnire cu presedintele Venezuelei

Televiziunea de stat cubaneza a prezentat din nou imagini cu presedintele Fidel Castro, intr-o stare de sanatate aparent buna dupa operatia suferita la stomac.

Corespondentii BBC transmit ca Fidel Castro parea a fi mult mai in forma decat cu aproximativ doua saptamani in urma, cand a fost filmat cu ocazia implinirii virstei de 80 de ani.

"Traiasca Fidel! Traiasca revolutia cubaneza! Fidel se insanatoseste cu adevarat. In aceasta dimineata noi am discutat situatia din lume cu tovarasul Raul Castro. Cu adevarat, Fidel se va insanatosi!"- acestea au fost cuvintele presedintelui Venezuelei, Hugo Chavez, dupa o intalnire la un spital din Havana cu prietenul sau Fidel Castro.

Televiziunea de stat cubaneza a prezentat imagini cu Fidel Castro stand de vorba la o masa cu presedintele Venezuelei, care a facut o scurta oprire la Havana, intr-un turneu international mai amplu.

Fidel Castro i-a trecut temporar prerogativele prezidentiale fratelui sau Raul Castro. Presedintele Cubei a fost operat la stomac in urma cu cateva saptamini. Natura bolii sale nu a fost clar precizata.Nu e clar nici daca Fidel Castro isi va putea recapata sanatatea necesara reluarii rolului de conducator al Cubei.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.