Aflat in vacanta la Villa Certosa, somptuoasa sa resedinta din insula Sardinia, Silvio Berlusconi a mai reusit, inca o data, sa atraga privirile presei si ale opiniei publice asupra sa. A doua zi dupa Sfinta Maria, fostul premier italian a organizat o mega-petrecere, la sfirsitul careia a vrut sa-si impresioneze musafirii cu un joc de artificii si cu unele efecte speciale cu totul si cu totul deosebite. Astfel, oaspetii au ramas cu gura cascata cind niste minivulcani, evident "fabricati", dar care pareau cit se poate de autentici, au inceput sa "erupa" fisii de lava printre maslinii din gradina luxoasei resedinte. Iar "eruptia" acelor vulcani in miniatura a parut atit de adevarata, incit vecinii au alertat pompierii, care au venit de urgenta la resedinta lui Berlusconi. Desigur, incidentul a fost clarificat imediat si spectacolul a continuat.

Faptul ca "il Cavaliere" a organizat un party de o asemenea anvergura arata, printre altele, ca el nu se teme de noile taxe instituite recent de Renato Soru, guvernatorul Sardiniei. Astfel, incepind din aceasta vara, cine are o ambarcatiune mai lunga de 60 de metri trebuie sa plateasca 15.000 de euro pe sezon pentru a se putea folosi de porturile insulei. La fel, avioanele private cu o capacitate mai mare de 12 pasageri trebuie sa achite o taxa de 1000 de euro la fiecare aterizare. In fine, cine detine o a doua proprietate in Sardinia, cu o suprafata mai mare de 1000 de metri patrati, este nevoit sa achite un impozit de 15.000 de euro anual.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.