Senatorul Hillary Clinton a criticat, din nou, administratia Bush, acuzind-o ca nu a luat suficiente masuri pentru a asigura o protectie viabila a statului impotiva atacurilor teroriste. Comentariile au fost facute dupa ce Marea Britanie a descoperit si a neutralizat complotul terorist ce viza un numar de avioane care urmau sa explodeze in timpul zborurilor dintre Londra si New York.

"De ce a fost nevoie de o noua criza pentru sporirea masurilor de protectie?", a intrebat retoric Hillary. "Scapam din vedere exact lo-curile in care nenorocirea se poate produce. Si nu am pus inca la punct un plan pentru a ne proteja porturile, podurile, liniile aeriene si sistemul national de comunicatii. Din nefericire, lista domeniilor in care lipseste un plan pentru asigurarea securitatii este lunga, iar masurile propuse nu sint optime", a mai spus fosta prima-doamna. Ea a cerut demisia secretarului Apararii, Donald Rumsfeld, precizind ca nu este totusi o pacifista, ci dimpotriva, considera ca SUA trebuie sa lupte pentru a schimba situatia din Irak.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.