FANATISM. Autoritatile britanice sunt ingrijorate de riscul reprezentat de femei care ar putea sa isi utilizeze copiii pentru comiterea unor atacuri sinucigase, relateaza cotidianul "The Sun", citat de Mediafax.

"Poate parea incredibil, dar suntem convinsi ca in Marea Britanie exista femei pregatite sa isi dea viata impreuna cu copiii lor pentru cauza denaturata din mintea lor. Este vorba de femei nemiloase, fanatice si determinate", a declarat un consilier guvernamental pe probleme de securitate.
Surse din cadrul serviciilor de securitate au confirmat duminica seara ca in cadrul complotului care viza prabusirea avioanelor de pasageri existau si mame pregatite sa isi sacrifice copiii nou-nascuti. Printre persoanele interogate se numara doi soti care au un copil in varsta de sase luni.

Teama ca substantele explozive urmau sa fie ascunse in sticla de lapte a copilului a determinat autoritatile sa ia decizia de a le pune pe toate mamele sa guste din biberoanele copiilor inainte de a urca in avioane, pentru a dovedi ca nu sunt contaminate.

Precedentul exista. In 2004, doua femei cecene s-au aruncat in aer in Rusia la bordul unor avioane, provocand prabusirea lor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.