California Guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, star al seriei "Terminator", i-a transmis premierului britanic Tony Blair ca ii poate oferi un rol in filmul "Terminator 4", dupa ce acesta isi va incheia mandatul, transmit agentiile internationale de presa.
Intrebat la o conferinta de presa daca ar putea sa-i dea sugestii lui Tony Blair in ceea ce priveste cariera acestuia dupa incheierea mandatului de premier al Marii Britanii, guvernatorul Schwarzenegger i-a transmis premierului cazut in dizgratie: "Daca are nevoie de o slujba si vrea sa lucreze la Hollywood, ii fac rost de un rol in . Orice este disponibil", a adaugat guvernatorul razand. In replica, vizibil amuzat, Blair i-a transmis: "Este cea mai buna oferta pe care am primit-o. De fapt, trist este ca e singura oferta pe care am primit-o". Tony Blair se afla intr-o vizita de cateva zile in Statele Unite.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.