Multimilionarul britanic Sir Richard Branson, proprietarul companiei "Virgin Galactic", i-a facut un cadou mai putin obisnuit printului Harry, fiul mai mic al regretatei Diana si al mostenitorului tronului Marii Britanii, printul Charles.
Harry a primit un bilet gratuit pentru primul zbor in spatiu pe care il va organiza compania "Virgin Galactic", in anul 2008. Lista pasagerilor pentru acest zbor mai cuprinde nume celebre, cum ar fi actrita Victoria Principal, designerul Philippe Starck, precum si un alt membru al casei regale britanice, a carui identitate nu a fost inca dezvaluita. Daca totul va decurge conform planului, la acest zbor vor lua parte 150 de turisti spatiali. Deocamdata, printul Harry nici nu a confirmat, nici nu a infirmat prezenta sa in aceasta "excursie", dar surse din anturajul sau sustin ca ideea il incinta foarte mult.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.