Lorna Jeanne Dudash, o americanca de 45 de ani din statul Oregon, risca sa stea un an la puscarie si sa plateasca o amenda de 6000 de dolari, pentru ca a abuzat de numarul de telefon al politiei, delict pedepsit aspru de legile locale. Intr-adevar, Lorna a sunat de mai multe ori la politie, inventind diverse atacuri banditesti si hoti intrati in gradina, si a cerut ca la ea acasa sa vina un anume serif.

Femeia nu il chema pentru ca avea o deosebita incredere in calitatile sale profesionale, ci pentru ca pur si simplu se indragostise de el. Barbatul a venit o data, a venit si a doua oara si, cind Lorna a sunat iarasi la politie pentru a solicita prezenta serifului cel aratos, a recunoscut ca, de fapt, il placea la nebunie. Atunci, cei de la sectia de politie i-au trimis, intr-adevar, un echipaj acasa, dar nu pentru a i-l aduce pe tava pe cel dorit, ci pentru a o aresta, sub acuzatia de abuz si de inoportunare a activitatii de politie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.