Doua treimi din bulgari nu vor reusi in aceasta vara sa savureze momentele de relaxare ale unui concediu, deoarece resursele financiare nu le permit acest lucru, reiese din rezultatele unui sondaj recent, publicat de agentia Novinite. Majoritatea celor care vor prefera sa ramana acasa sunt persoane peste 50 de ani, au un nivel scazut de educatie sau locuiesc in orase mai mici. Dintre cei care vor pleca in vacanta, un numar semnificativ traiesc in Sofia si au mai putin de 29 de ani. 28% din vilegiaturisti planuiesc un concediu la mare, 6% prefera statiunile de munte, iar 4% isi vor petrece zilele libere in vile private.

Cel putin in acest sezon, cei vaduviti de concediu s-ar putea consola cu faptul ca nici liderii tarii nu vor avea parte de prea multa relaxare. Comisarul european pentru extindere, Olli Rehn, a declarat ca premierii si ministrii romani si bulgari trebuie sa isi scurteze vacanta de vara pentru a putea indeplini pana in toamna cerintele Bruxelles-ului. Liderii de la Sofia au promis sa se conformeze.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.