Ministerul Muncii din Brazilia a postat pe site-ul sau de Internet un manual pentru prostituate, in care le invata cum sa isi farmece clientii.

Manualul online pentru prostituate de pe site-ul Ministerului Muncii din Brazilia are sectiuni referitoare la cum sa isi atraga clientii. "Sedu-i cu nume de alint, cu parfum, incinta-i cu vocea ta, ofera-le specialitati si, daca esti generoasa, spala-le hainele", le invata ministerul pe fete. Manualul le mai ofera sfaturi despre cum sa ii consilieze pe clientii "stresati emotional", dar si cum sa isi asigure o pensie si sa participe la cursuri de limbi straine, despre sexul protejat, despre infrumusetare si despre gestiunea finantelor personale. Prostitutia nu este considerata infractiune in statul sud-american, dar nici nu este inclusa in lista meseriilor autorizate.

"Greaua mostenire"

Cotidianul brazilian "Estado" a cerut ministerului explicatii despre publicarea manualului. Oficialii au acuzat imediat precedentul guvern ca au postat manualul respectiv in anul 2002 si au inchis linkul respectiv simbata si duminica, declarind ca nu sustin sau incurajeaza prostitutia. Manualul a reaparut insa pe site la inceputul acestei saptamini. Liderii religiosi au protestat indignati fata de continutul acestuia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.