Secretarul de stat american Condoleezza Rice, unul din potentialii candidati la presedintia Statelor Unite din partea republicanilor, a fost luata "in vizor" de tabloidele de peste Ocean. Publicatii ce sustin, printre altele, ca seful diplomatiei de la Washington traieste "o poveste romantica" cu insusi stapanul de la Casa Alba.

In orice caz, asa a afirmat pentru revista "Globe" un expert pe probleme de securitate, Way Madson, fost ofiter de marina. Potrivit spuselor sale, presedintele Bush ar fi recunoscut, intr-un cerc restrans, ca "se simte atras de alte femei". Si ca unul din subiectii fanteziilor lui erotice este Condi. Zvonurile au inceput sa zburde prin Casa Alba, scrie "Globe". Le-a auzit si Laura Bush.

Socata de vorbele care se spun pe seama sotului ei, Prima doamna a Americii a preferat sa-si petreaca noaptea intr-un renumit hotel din Washington, May Flower. "Laura Bush a parasit in graba Casa Alba dupa o cearta cu presedintele, pe motiv ca el ar insela-o cu secretarul de stat", nota "Globe". Angajatii hotelului au confirmat faptul ca Prima doamna a dormit acolo cel putin o noapte. In legatura cu aceste speculatii, presa americana a dezgropat alt moment "picant".

Totul s-a petrecut la o receptie la Washington, unde Rice, recunoscuta pentru grija cu care-si alege cuvintele, a declarat in gura mare: "Asa cum i-am spus sot..", dar imediat s-a intrerupt. "Asa cum i-am spus presedintelui Bush...". Cat adevar zace in aceste povesti, este greu de spus. America este in campanie electorala, iar astfel de articole apar aproape zilnic. Ca e vorba de Rice sau de Hillary Clinton, alt posibil candidat la succesiunea lui Bush, ce conteaza. Esential este ca atentia publicului sa fie captata. Un lucru pare insa cert. Si anume ca, la popularitate, Rice sta foarte bine. Potrivit "The Washington Post", 7 din 10 americani spun ca o respecta si simpatizeaza pe Condi fie pentru profesionalismul ei, fie pentru calitatile ei personale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.