Un barbat care s-a numarat printre victimele recentului accident feroviar provocat de un sinucigas, in apropiere de Los Angeles, a induiosat intreaga America, dupa ce s-a aflat ca in acele momente dramatice, cind credea ca va muri, a scris cu propriul singe un mesaj catre sotie si copii. Prins intre fiarele contorsionate si ranit, John Phipps (44 de ani), a folosit propriul singe care i se scurgea din plaga de la cap pentru a scrie pe scaunul de linga el "Te iubesc, Leslie" si "Va iubesc, copii", folosind cite o inimioara in loc de verb. Barbatul a fost in cele din urma scos de sub fiare de catre pompieri, care au fost atit de impresionati de mesaj incit au chemat ziaristii sa-l fotografieze. Poza a aparut in sute de publicatii din toata lumea, dar abia ieri autorul ei a decis sa iasa in fata publicului.
11 oameni au murit si alti 200 au fost raniti pe 26 ianuarie, in coliziunea provocata de un automobil lasat pe sine de catre un tinar care intentiona sa se sinucida, dar s-a razgindit. El a fost acuzat de crima si poate primi chiar pedeapsa cu moartea.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.