Guvernantii s-au chinuit ani de zile sa faca turismul romanesc atractiv pentru straini. Dracula Park, croaziere pe Dunare, superschi in Carpati. Nimic nu le-a reusit.

O agentie de turism de peste Ocean a descoperit insa cum sa aduca americani in Romania: intr-un tur dedicat exclusiv... homosexualilor. Astfel, gay-ii americani isi pot petrece vacanta in Romania, unde vor vizita Bucurestul, dar si manastirile din Nordul Moldovei. Dar trebuie sa aiba mare grija, pentru ca romanii nu s-au dovedit foarte ospitalieri cu participantii straini la parada gay de sambata.

Tocmai in momentul in care conservatorii incepusera sa doarma mai linistiti pentru ca Parada Gay de pe strazile Bucurestiului s-a incheiat, iata ca o noua "amenintare" apare la orizont. Romania devine obiectiv turistic pentru homosexualii americani, care vin, printre altele, culmea, sa vada frumoasele manastiri ortodoxe din Bucovina.

Agentia de turism nord-americana "Coda Tours", specializata in vacante pentru persoanele cu orientari homosexuale, a lansat un nou pachet pe piata din Statele Unite si Canada: o vacanta "exotica" in Romania si Bulgaria. Vacanta dureaza 13 zile (intre 17 si 30 august) si costa aproape 5.000 de dolari.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.