Multi cred ca pe data de 6.06.2006, cele mai negre profetii se implinesc.

Este si motivul pentru care site-urile din lumea intreaga au fost bombardate cu informatii care dovedesc ca unii dintre semenii nostri chiar au facut ceva neobisnuit in aceasta zi. Avand convingerea ca semnele Apocalipsei sunt destul de clare: atacuri teroriste, incalzirea globala, dezastre naturale, acestia au petrecut ziua de ieri ca si cum ar fi ultima. Iata de ce, un website numit "6/6/6-ziua fiarei" a avut incasari fabuloase din vanzarea tricourilor, paharelor sau canilor de cafea, unul dintre sloganurile campaniei fiind: "Ia-ti un tricou pana nu va fi prea tarziu".

Daca in Marea Britanie, cateva viitoare mame si-au programat nasterea prin cezariana a copiilor lor, de teama ca micutii ar putea veni pe lume sub semnul Diavolului, in Olanda, 17 cupluri au decis sa-si uneasca destinele pe 6 iunie, unul dintre ele fiind programat chiar la ora 6 si 6 minute dimineata.

Postul american de radio "Radio Free Satan" a dedicat ziua de ieri unei petreceri sataniste, in timp ce Bisericile Diavolului din Los Angeles si Melbourne (foto) au tinut liturghii satanice. Controversata scriitoare Ann Coulter a ales ziua de ieri pentru a-si lansa ultima sa carte numita sugestiv "Godless", iar cateva trupe rock si-au lansat noile albume.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.