Andrei Iuscenko, fiul cel mare al presedintelui ucrainean, este suspectat de implicare intr-o tentativa de asasinare a unui procuror.

Kiev - Incidentul care il are in centru pe "Printul tatii", in varsta de 20 de ani, s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, in centrul Kievului, transmit agentiile de presa ucrainene. Un autoturism marca BMW, in care se presupune ca s-ar fi aflat Andrei Iuscenko si garda sa de corp, a fost la un pas de a intra in coliziune cu automobilul procurorului Aleksandr Kuzovkin. Ciocnirea nu s-a produs, insa din BMW a iesit o persoana inarmata care a tras in procuror cu un glonte de cauciuc. Atacatorul s-a urcat apoi in masina, pornind in tromba de la locul incidentului si lasandu-l pe procuror sa zaca pe asfalt. Dupa ce si-a revenit, procurorul a sunat la politie, comunicand numarul de inmatriculare al autoturismului. Intrebat de ziaristi despre cele intamplate, Kuzovkin i-a rugat pe acestia sa nu dea amploare incidentului.

Antecedente

Nu este prima data cand Andrei Iuscenko se afla in atentia presei. El a devenit cunoscut dupa ce s-a descoperit ca poseda un BMW M6, estimat la 130.000 de euro, echivalentul salariului de presedinte al lui Iuscenko pe 25 de ani.

Altadata, fiul presedintelui a fost suspectat ca ar fi incendiat autoturismul redactorului-sef al revistei "Paparazzi", care publicase un articol despre "vacanta de lux" petrecuta de Andrei in Turcia.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.