Presa din Marea Britanie observa de la o vreme, pe diferite tonuri, ca intre sotii Clinton s-a instalat o iremediabila raceala.

Desi Hillary da vina pe faptul ca ei stau mai mult despartiti decit impreuna pentru ca "lupta pe fronturi diferite", presa nu s-a jenat totusi sa constate ca, in ultimii doi ani, ei au dormit impreuna numai 14 nopti! Gurile rele sustin ca intre sotii Clinton nu ar mai fi dragoste.

Pina si ziarul New York Times a dedicat o pagina intreaga starii casniciei celor doi Clintoni. Conform acestei analize, relatia dintre Bill si Hillary s-ar fi racit treptat, inca de cind fostul presedinte democrat a fost implicat in mai multe scandaluri sexuale. Cu toate ca s-au straduit cit au putut sa pastreze aparentele in cei opt ani de mandate, dupa ce au plecat de la Casa Alba sotii Clinton s-au instrainat unul de altul. Hillary evita sa apara in compania sotului sau. Unii spun ca i-ar fi teama ca nu cumva trecutul patat al acestuia sa-i afecteze sansele de a deveni presedinte, in 2008. Altii spun ca el abia o mai suporta. Presa de scandal ii urmareste pas cu pas pe cei doi si, se pare, cu folos.

Potrivit unor informatii de ultima ora, Bill Clinton ar fi foarte apropiat de o doamna politician din Canada, Belinda Stronach, care pare a-i fi mai mult decit o simpla prietena. Cei doi nu au recunoscut niciodata ca ar fi altceva decit prieteni, dar fotografiile facute de paparazzi spun altceva. Hillary stie si nu reactioneaza prea bine. Discursurile ei din ultima vreme nu mai sint structurate si au efectul unor "somnifere televizate", spun analistii. Ca atare, in culisele Partidului Democrat se cauta deja un inlocuitor viabil si mai puternic decit Hillary, pentru a evita implicarea democratilor in noile scandaluri domestice ale familiei Clinton.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.