Locuitorii capitalei Africii de Sud, Cape Town, trec printr-un adevarat cosmar din cauza babuinilor, care s-au organizat in gasti si dau buzna in case, golind camarile si frigiderele si facandu-si nevoile pe mobila, relateaza Reuters.

Cele mai mari probleme sunt pe coasta, o zona rezidentiala cu vile spendide, considerata principalul punct de atractie turistica. Donald Garlick, unul dintre rezidenti, a spus ca oamenii si babuinii au trait in armonie zeci de ani si ii critica pe turisti ca hranesac maimutele, contribuind astfel la comportamentul lor actual. Un alt localnic care a refuzat sa-si dea numele pentru a evita problemele cu autoritatile a marturisit ca a lovit un babuin cu o bata, pentru a-l alunga, desi sunt interzise prin lege actele de agresiune asupra lor. "Nici nu s-a clintit. Nu le e frica deloc", a spus el exasperat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.