Rochii elegante, machiaje perfecte, eleganta si siluete de invidiat.

Un novice care asista la concursul " Miss Tiffany’s Universe", ce are loc anual in Thailanda, tara cu cei mai multi travestiti din intreaga lume, ar putea chiar sa se indragosteasca de "frumusetile" care defileaza pe podium. Numai ca, sub rochiile sclipitoare se ascunde un adevar tulburator: frumusetile feminine sunt de fapt barbati. Cu ajutorul expertilor in chirurgie plastica si in tratamente cu hormoni, cei 30 de concurenti, selectionati dintr-un total de 60, sunt 100% feminini. Ratrawee Chirapraphakun, castigatorul din acest an al concursului "Miss Tiffany’s Universe", spune ca oamenii nu trebuie sa-i aprecieze doar pentru frumusetea trupurilor lor, ci ar trebui sa-i ajute sa beneficieze de aceleasi oportunitati in gasirea unei slujbe si in atingerea unei cariere de succes.

30 de tineri thailandezi s-au intrecut sa ia trofeul Miss Tiffany’s Universe; Castigatorul a primit o masina si 2.600 de dolari

Pentru performanta, tanarul Ratrawee Chirapraphakun, devenit o incantatoare miss, a fost recompensat cu o masina nou-nouta si un premiu in valoare de 2.600 de dolari. Chiar daca parintii lui si-ar fi dorit sa devina ofiter de politie, acum il accepta asa cum e pentru ca are grija de casa, le trimite bani si le face multe cadouri. Thailanda, tara budista, este excesiv de toleranta cu homosexualii, travestitii si transsexualii, dovada ca aici sunt si cele mai renumite spectacole cu travestiti din intreaga lume. Show-urile sunt gazduite de cabaretul Miss Tiffany, o populara destinatie pentru turistii straini.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.