Fanii celebrei serii pot fi fericiti. Pentru a marca 40 de ani de la debutul celebrei serii televizate "Star Trek", in octombrie, Casa Christie's din New York va organiza o licitatie in cadrul careia fanii serialului vor putea cumpara costumul capitanului Kirk, precum si decoruri de pe nava Enterprise, transmite AFP.

La licitatie vor fi vandute peste 1.000 de obiecte provenite de la studiourile CBS/Paramount: costume, arme, elemente de decor, unele dintre ele uriase, aproximativ 60 de machete ale navei Enterprise sau ale unor farfurii zburatoare inamice. Unele dintre cele mai importante piese care vor fi puse in vanzare sunt o copie a scaunului capitanului Kirk, din prima serie, care are o valoare estimata de 10.000-15.000 de dolari, si doua console de pe nava Enterprise a caror valoare este estimata la 6.000 - 8.000 de dolari. Dintre costumele care vor fi scoase la licitatie fac parte o uniforma a capitanului Kirk - care valoreaza circa 7.000 - 9.000 de dolari - si un costum de-al lui Spock, evaluat la acelasi pret.

Evenimentul va avea loc in perioada 5 - 7 octombrie si va fi prima licitatie oficiala avand ca tema seria SF "Star Trek". Creat in 1966 de Gene Roddenberry, "Star Trek" numara in prezent 6 serii televizate si 10 lungmetraje.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.