Un gradinar din Marea Britanie a avut o revelatie in momentul in care se pregatea sa scoata o tufa de asparagus din gradina.
Martin Gregory, de 52 de ani, povesteste cum planta inalta de aproape 80 de cm si-a desfacut lastarii lungi, subtiri si uscati, scotand la lumina, undeva, aproape de radacini, chipul Mantuitorului Iisus. "Mi-am spus, Doamne, iti multumesc! Este chipul lui Iisus".

"Este cel mai straniu lucru pe care l-am vazut vreodata. M-am uitat indelung la chipul sau si mi-a taiat rasuflarea", a adaugat el. Gregory a pus radacina plantei intr-un ghiveci, convins fiind ca a primit un semn divin. Preotul David Sherratt, de la Biserica St. Michael, spune ca a mai auzit astfel de intamplari, insa, in cazul gradinarului Gregory, crede ca "Dumnezeu l-a ajutat pe barbat sa interpreteze ceea ce a descoperit ca pe un semn".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.