Conform declaratiilor unui comandant al trupelor americane, cel mai cautat terorist al lumii, liderul al-Qaida din Irak nu are nimic in comun cu imaginea de luptator neinfricat, a informat CNN. In ultima inregistrare video transmisa pe Internet, Zarqawi apare amenintator in rolul luptatorului neinfricat, incaltat in tenisi americani, care dezlantuie o rafala ucigasa... in pamant.

Generalul Rick Lynch din cadrul trupelor americane din Irak a realizat in premiera o analiza amanuntita, a inregistrarii video in care al-Zarqawi, "geniul terorismului" islamic, dadea o proba de forta in fata camerei de luat vederi. In inregistrare, "teroristul numarul unu", care a declarat razboi intregii lumi in numele legii islamice, executa cateva focuri cu o arma automata si ii cheama la razboi inca o data pe irakieni.

"Al-Zarqawi tine toate degetele pe teava pustii dupa ce atras cu ea, uitand parca de faptul ca aceasta e extrem de incinsa. Cu toate ca este o arma automata, spectacolul oferit de terorist se limiteaza la un exercitiu de tragere foc cu foc", a declarat Lynch, adaugand ca "teava pustii era orientata inspre pamant".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.