Psihiatrul Patricia Rashbrook este foarte aproape de atingerea unui record pentru Marea Britanie.
La 63 de ani, ea va deveni cea mai in varsta femeie care va da nastere unui copil, actualul record fiind detinut de Liz Buttle, care a devenit mama, in 1997, la 60 de ani. Patricia este pacienta controversatului medic italian Severino Antinori, cunoscut pentru cercetarile sale in domeniul clonarii umane, in ciuda ostilitatii comunitatii stiintifice internationale. Patricia are deja doi copii din prima casatorie si este insarcinata in sapte luni cu cel de-al doilea sot al sau, John Farrant, profesor universitar.

Potrivit "The Sun", femeia a fost supusa unui tratament in afara granitelor Marii Britanii, din cauza ca aici femeile de peste 45 de ani nu primesc asistenta medicala in vederea fertilizarii artificiale tocmai pentru a evita aceste cazuri anormale. Salvarea a venit din partea cunoscutului medic Antinori, care a ajutat pana acum mai multe femei sa devina mame la varste inaintate. Patricia Rashbrook nu o intrece insa pe romanca Adriana Iliescu, femeia care detine recordul mondial dupa ce a nascut o fetita, la varsta de 66 de ani, sub supravegherea medicului Bogdan Marinescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.