Peste 400 de pompieri americani au luptat cu flacarile la New York, in cartierul Brooklyn, unde a izbucnit cel mai mare incendiu dupa cel provocat de atentatul terorist de la World Trade Center, din 11 septembrie 2001.
Imaginile prezentate de televiziunile americane erau impresionante, norul de fum fiind vizibil de pe Ocean. Potrivit informatiilor oficiale, citate de cotidianul "New York Times", 12 pompieri au suferit rani usoare, iar cinci dintre ei au fost dusi la spitalul Bellevue.

Incendiul a izbucnit la un depozit, apoi s-a raspandit rapid si a distrus un complex de depozite, situat in apropierea East River. Nu se cunosc cauzele incendiului, dar autoritatile au lasat sa se inteleaga ca nu a fost un accident. Comisarul Nicholas Scoppetta de la Brigada de Pompieri a New York-ului a declarat ca a fost lansata o investigatie. Primarul metropolei, Michael Bloomberg, s-a deplasat la fata locului. "A fost un paznic azi-noapte aici. Se pare ca a plecat, iar apoi s-a declansat incendiul", a spus edilul sef. Un rezident din cartier, Richard Divito, a remarcat ca este o situatie bizara. "Lotul acesta de teren valoreaza sute de milioane de dolari", a remarcat el.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.