Reprezentantii Armavia afirma ca avionul se afla intr-o conditie tehnica foarte buna

Un avion al celei mai importante companii aeriene din Armenia, avand la bord 113 persoane s-a prabusit in Marea Neagra. Avionul pornise de la Erevan si urma sa aterizeze la Soci, in Rusia. Autoritatile rusesti au comunicat ca toti cei aflati la bord au murit.
Avionul Airbus A320 nu a primit permisiunea de ateriza din cauza conditilor meteo ingrozitoare, au explicat reprezentantii Armavia, compania detinatoare a aparatului.

O vreme ce avionul s-a mai rotit in zona, pregatindu-se sa ceara o noua permisiune de aterizare; apoi, el a disparut pur si simplu de pe ecranele radar si apoi s-a prabusit in mare, intr-o pozitie aproape verticala, se pare, la aproximativ 4 kilometri de tarm.

Au fost descoperite bagaje, veste de salvare, portiuni de cadavre si bucati din epava avionului.

La bord se aflau si 6 copii. Au fost recuperate 25 de cadavre, deocamdata si se crede ca toti cei aflati la bord au murit.

Armavia afirma ca avionul era in stare buna si ca echipajul era bine pregatit.

Operatiunile de cautare continua, dar in ele sunt implicate deocamdata doar 20 de vase, nu si avioane, din cauza vremii nefavorabile.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.