Presedintele american George W. Bush, care a avut un an de relatii tensionate cu presa, a decis sa imparta cu o sosie povara intalnirii anuale cu corespondentii de la Casa Alba.
Lumea a fost socata sa se intalneasca nu doar cu presedintele Bush, ci cu doua personaje care semanau, cel putin de la distanta, prea bine pentru a face diferenta. Pe toata durata dineului, lumea s-a intrebat care dintre ei e presedintele si care este actorul Steve Bridges. Cert este ca prezenta lui Bridges l-a ajutat pe Bush, care a fost in forma si mai glumet ca niciodata, in ciuda crizei de popularitate in care se afla.

Sondajele arata ca 64% dintre americani nu sunt de acord cu politica sa, Irakul fiind punctul nevralgic. Vorbind chiar despre acest subiect, Bush a intrebat audienta, de ce nu poate lua masa cu cei 36% dintre americani care il aproba. La final, presa a surprins o discutie intre doi invitati. "Era cel din stanga, clar", a spus unul dintre ei. "Ba nu, era cel din dreapta", a replicat partenera acestuia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.