Josephine Crawford, o fosta chelnerita in varsta de 84 de ani, a castigat 10 milioane de dolari intr-o noapte intr-un cazinou din Atlantic City, la o masina de jocuri mecanice care functioneaza cu monede de cinci centi
Vaduvei nu i-a venit sa creada cand crupierul i-a zis suma, banuind ca glumeste pe seama ei. "Nu am castigat niciodata mai mult de 1.000 de dolari. Nici macar nu-mi plac jocurile mecanice", le-a spus ea reporterilor. Josephine este o obisnuita a cazinourilor din Atlantic City, pe care le frecventeaza de cand s-au deschis, in 1978. Ea conduce o masina Honda Civic si nu are nici cea mai mica intentie sa-si cumpere o alta casa sau masina. "Cumva tot o sa cheltuiesc banii, nu-mi fac probleme", a spus Josephine, care va imparti averea cu cele doua fiice, cinci nepoti si trei stranepoti. "Voi continua sa joc, asta este cert. Si probabil voi merge si la Las Vegas", a marturisit ea. Celebra si bogata, vaduva este asaltata de cereri in casatorie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.