Cel putin sase persoane au murit si alte 52 au fost ranite, opt dintre acestea aflandu-se in stare grava, in urma unui atentat sinucigas palestinian produs ieri la autogara centrala din Tel Aviv, au anuntat surse ale politiei si serviciilor de interventie israeliene.

Doi dintre raniti sunt in stare critica, iar editia electronica a cotidianului Yediot Aharonot a precizat ca unul dintre ranitii internati in spital a murit.

Surse din serviciile de securitate, citate de cotidianul electronic Haaretz, au afirmat ca este posibil ca autorul atacului - care a murit in urma exploziei - sa fi fost o femeie. Atentatul a fost revendicat de gruparile Jihadul Islamic si Brigazile Martirilor Al-Aqsa, dupa ce fortele de securitate israeliene avertizasera asupra unor tentative ale miscarilor palestiniene de a comite atacuri in zona in ultimele saptamani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.