Dupa mai bine de 76 de ani de munca in cadrul Autoritatii de Transporturi din Los Angeles, Arthur Winston si-a incheiat cariera exact in ziua in care isi sarbatorea cea de a 100-a aniversare, informeaza CBS. Barbatul a fost declarat in 1996 "Angajatul Secolului" de catre presedintele Bill Clinton.

"Nu mi-am inchipuit niciodata ca voi primi titlul de "Angajatul Secolului" si ca munca mea va fi rasplatita cu atata fast", au fost primele cuvinte ale lui Arthur Winston la ceremonia de pensionare la care au asistat toate personalitatile municipalitatii. Barbatul, care s-a nascut in 1906, s-a angajat la regia de transporturi a orasului, numita pe atunci Compania Electrificata Pacific, in 1924. Desi a renuntat la serviciu in 1928, Winston revine la vechiul loc de munca sase ani mai tarziu. In ultimii 72 de ani de munca nu a lipsit decat intr-o singura zi de la serviciu, in 1988, cand sotia lui a murit. La 99 de ani, Arthur Winston conducea o divizie de 11 angajati care se ocupa cu intretinerea, curatarea si alimentarea autobuzelor de pe traseele din sudul Los Angeles-ului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.