De ceva vreme, Statele Unite sunt zguduite de un scandal macabru, in care sunt "implicate" cadavre fara oase, tendoane si cu bucati de piele lipsa, mai multe companii, ce au drept obiect de activitate comertul cu organe pentru transplanturi, firme de pompe funebre si unitati medicale.

Potrivit ultimelor descoperiri ale organelor de ancheta, scandalul ar putea capata noi dimensiuni, a informat, ieri, CNN. Autoritatile americane se tem ca tesuturile prelevate clandestin de la cadavre si transplantate la mii de pacienti din SUA si Canada ar fi putut fi infectate cu SIDA, sifilis sau hepatita. Iar, in cadrul procesului care se afla pe rol, procurorii au prezentat mai multe fotografii realizate cu raze X ce aratau ca, in locul oaselor furate, medicii au bagat tevi de scurgere din PVC, pentru ca nimeni sa nu se sesizeze de ceea ce au facut. Lucruri care accentueaza nota macabra a scandalului, starnind furnicaturi pe sira spinarii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.