Slobodan Milosevici avea acces constant la medicamente si alcool, care ii erau aduse ilegal in celula, iar Tribunalul Penal International, desi a fost avertizat in acest sens, nu a luat nici o masura, au afirmat oficiali din cadrul TPI. Fostul lider iugoslav, care a decedat sambata, va fi inmormantat in Serbia, insa sotia sa, Mira, nu va fi prezenta.

Doi oficiali TPI au declarat pentru Associated Press ca fostul presedinte iugoslav, care se apara singur impotriva celor 66 de acuzatii de crime de razboi, avea acces la medicamente si alcool care ii erau aduse ilegal in celula. Slobodan Milosevici avea voie sa lucreze intr-un birou privat unde se putea intalni cu martorii si consilierii fara a fi supravegheat, astfel incat era imposibil sa se stie ce materiale ii aduceau acestia, a explicat unul dintre oficialii instantei de la Haga.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.