Wafah Dufour, nepoata celui mai de temut terorist de pe planeta, Bin Laden, a semnat deja un contract cu postul de televiziune american ReganMedia, unde urmeaza sa produca un reality-show.
Cunoscuta vedeta pop-rock din Arabia Saudita si-a inceput cariera artistica ca model, pozand in cateva reviste pentru barbati, apoi a cantat si a compus muzica pop. Wafah este fiica lui Yeslam, fratele lui Bin Laden, iar mama sa, Carmen Dufour Bin Laden este scriitoare. Wafah s-a nascut in California, iar cativa ani buni a trait si in Arabia Saudita. Cu toate acestea, vedeta spune ca nu si-a intalnit unchiul niciodata. "Inteleg de ce oamenii au idei preconcepute atunci cand imi aud numele de familie, insa eu m-am nascut in America si imi iubesc tara natala", spune Wafah, care a absolvit Facultatea de Drept, cu cateva luni inaintea tragediei care a lovit America, la 11 septembrie 2001.

Numele ei nu a constituit o opreliste pentru televiziunea ReganMedia, condusa de Judith Reagan, care i-a oferit artistei un post de prezentator si o campanie promotionala agresiva.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.