Un barbat inarmat, care a luat ostatici, joi, 20 de adolescenti si doua cadre didactice intr-o scoala din vestul Frantei, s-a predat fara sa opuna rezistenta, eliberand toate persoanele captive, au anuntat surse din Ministerul de Interne, informeaza Mediafax. Barbatul, un fost profesor care suferea de depresie, a luat ostatica, in cursul dupa-amiezii, o intreaga clasa de la un liceu public de la Sable-sur-Sarthe, in apropiere de Le Mans. Profesorul suplinitor, in varsta de 33 de ani si in prezent aflat in somaj, a cerut sa poata discuta cu un fost ministru al Educatiei, Francois Fillon.

Pistolul pe care il avea barbatul nu era o arma adevarata, a precizat prefectul regiunii, dupa incheierea luarii de ostatici. In timpul celor cateva ore cat a durat incidentul, barbatul le-a permis celor 20 de elevi sa isi contacteze parintii de pe telefoanele mobile, a adaugat prefectul. Autoritatile declarasera anterior ca jandarmii sunt "pe cale sa discute cu rapitorul printr-o usa care a fost baricadata".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.