Bannere imense cu svastici, intinse in plin centrul Berlinului, soldati ai Wehrmacht-ului si sute de oameni strigand cu entuziasm numele Fuhrerului ii lasa cu gura cascata pe turistii care viziteaza, zilele acestea, capitala Germaniei, transmite Spiegel Online.

Centrul orasului a fost ornat cu steaguri ale Germaniei naziste, pentru a pregati platoul filmarilor la prima comedie despre Hitler, "Mein Fuhrer. The Truly Truest Truth About Adolf Hitler" (Mein Fuhrer: Adevaratul adevar adevarat despre Adolf Hitler). Regizorul Dani Levy, de origine evreu, debordeaza de umor si il parodiaza atat pe dictatorul nazist, cat si reprezentarile acestuia in filme recente precum "Caderea", in care erau prezentate ultimele zile din viata Fuhrerului. Ramane de vazut daca filmul va fi pe masura clasicului din 1940 "Dictatorul", in care Charlie Chaplin, in rolul lui Adenoid Hynkel, danseaza in birou si se joaca cu lumea in forma de balon, tinand discursuri intr-o germana inventata din care "Wienerschnitzel" este singurul cuvant inteligibil.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.