Premierul israelian Ariel Sharon a fost supus unei noi interventii chirurgicale. Intr-o declaratie, purtatorul de cuvant al spitalului Hadassah din Ierusalim, unde se afla internat Sharon, a informat ca medicii au scos lichidele care se acumulasera in cavitatea abdominala a premierului israelian. Starea acestuia ramane in continuare critica, dar stabila. O tomografie de rutina a aratat ca o cantitate mica de fluide se acumulase in abdomenul lui Ariel Sharon. Reamintim ca pe data de 4 ianuarie, Ariel Sharon, in varsta de 77 de ani, a suferit un puternic atac cerebral, urmat de mai multe hemoragii.

Urmatoarea operatie importanta a avut loc pe 18 februarie, cand medicii i-au indepartat o bucata de 50 de centimetri din intestin. Interventiile chirurgicale repetate si conectarea la aparate il mentin in viata pe premierul israelian, care nu s-a trezit din coma indusa dupa masivul atac cerebral pe care l-a suferit. Starea critica in care se afla Sharon nu i-a diminuat catusi de putin popularitatea, astfel ca, la alegerile legislative de pe 28 martie, partidul nou infiintat de el, Kadima, ramane favorit in sondaje.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.