Britanicii se dovedesc distrugatori cand vine vorba de o partida sexuala, afirma societatile de asigurari. Presa care a preluat aceste statistici sustine ca anual cuplurile, in timpul partidelor de amor, produc pagube de peste 400 de milioane de euro.

Cuplurile britanice cauzeaza in fiecare an pagube de aproximativ 430 de milioane de euro din cauza practicarii unor partide de sex mult prea energice, conform unui nou studiu realizat de societatile de asigurari, preluat de ziarul "The Sun".

Potrivit unui sondaj realizat de compania de produse pentru adulti "Ann Summers" pe un esantion de 2.000 de persoane, o treime din cuplurile britanice au declarat ca au spart sau distrus ceva in timp ce faceau sex. Principalele obiecte care au de suferit de pe urma amorului salbatic sunt lampile, vazele si paturile. 10% din totalul celor intervievati au precizat ca s-au adresat companiilor de asigurari pentru acoperirea daunelor produse in momentele de intensa intimitate.

Printre obiectele cele mai expuse riscului deteriorarii in timpul partidelor de amor se numara lampi, vase, paturi si chiar perdele. Uneori nu numai obiectele sunt deteriorate, ci si partenerii pot suferi rani. Multi dintre cei chestionati au dezvaluit ca s-au ranit in timpul actului sexual.

Astfel, 41% au suferit leziuni la nivelul pielii provocate de frecarea cu covorul, 33% aproape ca si-au rupt spatele, iar 12% si-au luxat glezna sau incheieturile. Pe locul 4, compania a identificat entorsele la glezna piciorului. La mijlocul topului, pe locul 5, ajung vanataile de pe coapse. Vanataile pe picioare se situeaza pe locul al 6-lea. Pe locul 7 in ordinea frecventei sunt zgarieturile pe coate. Pe locul 8 in top se situeaza zgarieturile pe spate. Si, in sfarsit, pe ultimele doua locuri, loviturile la cap si fracturile osoase.

"Este bine ca oamenii nu se sfiesc in pat, dar trebuie sa fie atenti", a declarat pentru cotidianul "The Sun" directorul companiei "Ann Summers", Jaqueline Boss.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.