Cel putin 46 de oameni au murit si mai mult de 180 au fost raniti intr-un accident feroviar in Muntenegru, au anuntat, ieri, surse medicale, citate de Reuters. Directorul unui spital din Podgorica, Miodrag Djoruvici, a anuntat noul bilant, precizand ca cel putin cinci copii au murit in accident. "La spitalul pentru copii au fost adusi 90 de pacienti, dintre care 34 sunt inca spitalizati. Sase au suferit interventii chirurgicale", a spus responsabilul.

Cei mai multi dintre pasageri se intorceau de la schi cand trenul a deraiat si s-a prabusit in canionul Moraca. Au reusit sa se salveze calatorii aflati in ultimele vagoane, care au ramas intepenite in tunel. Un fotograf Reuters a descris cosmarul de la locul accidentului: corpuri neinsufletite, acoperite de paturi. "Peste tot erau telefoane mobile, care sunau non-stop", a povestit, ingrozit, ziaristul. "Accidentul a fost provocat de o defectiune a sistemului de franare", a anuntat ministrul de Interne, Jusuf Kalamperovici. Mecanicul trenului a fost retinut pentru a fi interogat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.