Cel putin cinci fotografii il infatiseaza pe presedintele american, George W. Bush, impreuna cu Jack Abramoff (foto), reprezentantul unei companii de lobby, aflat in centrul unui scandal de coruptie, informeaza revista "Time" in editia electronica de duminica, citata de Reuters. Casa Alba a incercat sa ascunda orice contact cu Jack Abramoff, care a pledat vinovat, luna trecuta, in cazul acuzatiilor de frauda si a fost de acord sa ajute procurorii in investigatiile privind coruptia din Congresul SUA.

Revista Time nu a publicat fotografiile, sustinand ca sursa refuza sa le dea publicitatii, dar imaginile par a fi surprinse in timpul unor receptii la Casa Alba, potrivit publicatiei. Casa Alba a declarat ca Bush nu il cunoaste pe Abramoff si nu isi aminteste sa-l fi intalnit, dar acesta a participat la doua receptii organizate cu ocazia sarbatorii Hannukah si la cateva intalniri cu personalul de la Casa Alba. "Abramoff a recunoscut ca este implicat in afaceri ilegale", a declarat, duminica, un purtator de cuvant al Casei Albe, Dana Perino.

"Presedintele nu isi aminteste sa se fi intalnit cu el. Oricum, dupa cum am mai precizat, este posibil ca presedintele sa se fi intalnit cu el la unul dintre evenimentele la care a existat o larga participare si la care au luat parte amandoi. Presedintele face zeci, chiar sute de fotografii la astfel de evenimente", a afirmat ea. Una dintre fotografii il infatiseaza pe Bush strangandu-i mana lui Abramoff in fata unei ferestre si a unei draperii albastre, potrivit publicatiei. Fotografia poarta semnatura presedintelui american, care ar putea fi insa realizata pe calculator.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.