Un reputat cineast german sustine ca a aflat cine sunt adevaratii autori ai crimei savarsite in Dallas, la 22 noiembrie 1963
Presedintele american John F Kennedy a fost asasinat la ordinul serviciilor secrete cubaneze, conform unui documentar de televiziune deosebit de elaborat. "Rendez-vous with Death", care va fi difuzat maine de catre postul national german ARD, contine probe deosebit de convingatoare cu privire la faptul ca regimul lui Fidel Castro a fost in spatele celui mai celebru asasinat al secolului XX.

Un fost agent cubanez al serviciului secret G2 a povestit, pentru prima oara, cum Lee Harvey Oswald, autorul asasinatului, le-a fost recomandat cubanezilor de catre KGB in vederea indeplinirii acestei misiuni. Oscar Marino, care este acum un opozant al regimului castrist, spune: "comunistii cubanezi doreau cu disperare eliminarea lui Kennedy care, pe langa faptul ca era adversar declarat al lui Fidel Castro, ordonase si eliminarea acestuia".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.