Saddam Hussein i-a spus avocatului sau ca ar prefera sa fie executat prin impuscare, de catre un pluton militar, in loc sa fie spanzurat. In cazul in care va fi condamnat la moarte, in urma procesului care va fi reluat la sfarsitul acestei luni, fostul dictator a afirmat ca isi mentine pozitia de comandant al armatei irakiene, drept care, daca va fi executat, trebuie sa se supuna regulilor militare. "Nu mi-e frica de moarte", a spus ei celor doi avocati ai sai, citati de "The Washington Post". "Stiu ca nu sunt vinovat, dar ei ma vor mort. Nu pun mare valoare pe viata mea, orice om pleaca din aceasta lume, la un moment dat", a declarat Saddam Hussein.

Referindu-se la actualul Irak, fostul presedinte spune ca este "stapanit de americani, care acum se vor gandi de doua ori inainte sa invadeze alta tara". "Sunt sigur ca poporul irakian se va elibera de orice stapanire straina, iar americanii vor pleca cu coada intre picioare", a adaugat Saddam.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.