"Hasta la vista, baby", ar putea spune guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, dupa ce republicanii si-au declarat dezamagirea legata de activitatea sa politica, unii dintre ei afirmand ca l-ar putea inlocui la urmatoarele alegeri cu o alta stea a Hollywood-ului, Mel Gibson. "Am inceput sa cautam alternative, pentru ca in ultimul timp Schwarzenegger se poarta de parca ar vrea sa se intoarca la filme", a declarat Mike Spence, presedintele Adunarii Republicane din California. Spence a lansat chiar un website, www.melgibsonforguvernor.com, unde a postat o petitie on line cu ajutorul careia spera sa-l convinga pe Gibson sa accepte propunerea republicana.

Alegerile sunt programate pentru anul viitor, iar pana atunci, Mike Spence spera sa-i convinga pe californieni de importanta alegerii lui Gibson, iar pe actor, sa candideze. Pe site sunt expuse "evolutiile politice" ale lui Mel Gibson, de la prestatia in "Patimile lui Christos" pana la pozitia adoptata in timpul scandalului Terri Schiavo, femeia care a relansat, in America, dezbaterea privind eutanasia. "A dovedit ca este un conservator, din punct de vedere social si politic, iar succesul filmelor sale dovedeste ca stie cum sa se apropie de oameni", a explicat Mike Spence.

De altfel, Schwarzenegger i-a suparat nu o data pe republicani, fie punandu-se de-a curmezisul initiativelor legislative, fie prin declaratiile sale. Mai nou, a oferit propriului sau partid un nou soc, dupa ce a anuntat numirea in postul de sef de cabinet un democrat, membru al clanului Kennedy.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.