Presedintele venezuelean Hugo Chavez, spitalizat din 10 decembrie in Cuba, pentru a patra operatie de cancer, se recupereaza "in mod real" dar "progresiv".

In ceea ce priveste "sanatatea comandantului Chavez, el se indreapta spre o recuperare reala" care se desfasoarea "progresiv si constant", a asigurat Cabello in declaratiile facute in orasul Cumana (nord-est) si preluate de toate posturile de radio si televiziune din Venezuela.

Diosdado Cabello, care a mers la Havana impreuna cu ministrul Apararii, amiralul Diego Molero, a adaugat ca seful statului, in varsta de 58 de ani si aflat la putere de 14 ani, a "distribuit sarcini" Guvernului si a "semnat" documente, scrie MEDIAFAX.

Vicepresedintele venezuelean Nicolas Maduro a anuntat vineri incheierea fazei postoperatorii pentru Hugo Chavez, care incepe "o noua faza de tratament" si "isi recupereaza lent fortele".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.