O explozie s-a soldat cu cel putin 25 morti si 100 de raniti, joi, in cladirea de 214 metri inaltime care adaposteste sediul societatii nationale de petrol (Pemex) in Mexico, a transmis guvernul mexican.

"A avut loc o explozie in cladirea B2 din centrul administrativ. Exisa raniti si pagube la parterul turnului" si la urmatorul etaj, a declarat Pemex in timp ce posturile de televiziune mexicane aratau imagini cu un fum negru ce iesea din turnul de peste 50 de etaje, care a fost evacuat.

Ranitii au fost evacuati pe targi si chiar pe scaune pe birou, conform imaginilor transmise de televiziuni, scrie MEDIAFAX.

Echipele de salvare continua sa caute victimele printre daramaturi, a declarat secretarul guvernului, Miguel Angel Osorio Chong. Echipele de interventie au declarat anterior ca deflagratia pare sa se fi produs din cauza "unei acumulari de gaz intr-un local electric", din turnul Pemex, un edificiu de 54 de etaje.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.