Unul dintre principalii capi mafioti ai Rusiei, Aslan Usoian, a fost asasinat miercuri in plin centrul Moscovei, a anutnat politia locala.
Usoian, alias Ded Hasan (Bunicul Hasan) a fost impuscat la iesirea dintr-un restaurant si a murit la spital din cauza ranilor. Un lunetist a tras sase focuri de arma spre Usoian, de la fereastra unei case din arpopiere. Usoian, un georgian de origine armeana a reusit sa supravietuiasca cel putin altor doua atentate de asasinat. El devenise in ultima vreme o tinta in razboiul dintre clanurile criminale, au declarat politistii, care au facut o legatura intre tentativele de asasinat si un conflict existent ai elitei criminale.

Mafiotul, in varsta de 75 de ani, avea rangul de "vor v zakone" (hotul legii), cel mai inalt din crima organizata a fostei URSS si era considerat liderul mafiot cel mai influent din intregul spatiu fost sovietic, desi nu era urmarit de justitia rusa,
scrie evz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.