Liderul unui partid britanic a calificat drept "iresponsabila si gresita" deschiderea frontierei Marii Britanii pentru romani si bulgari.

Liderul partidului britanic euroscpetic UKIP Nigel Farage a declarat luni ca este "iresponsabil si gresit" ca frontiera britanica sa fie deschisa anul viitor pentru romani si bulgari.

Liderul Partidului pentru Independenta din Marea Britanie (UK Independence Party) a mai declarat ca se simte "destul de ciudat" atunci cand este comparat cu premierul conservator David Cameron sau liderul opozitiei laburiste Ed Miliband si ca, spre deosebire de ei, el a "petrecut 20 de ani avand un loc de munca", relateaza MEDIAFAX, via BBC News Online.

In aceeasi emisiune, Farage a subliniat ca partidul sau, care se opune apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana (UE) si doreste limitarea imigratiei, se pronunta impotriva proiectului unui tren de mare viteza, High Speed 2 (HS2), si ca pur si simplu nu vrea sa vorbeasca despre Europa, calificand drept "iresponsabila si gresita" deschiderea frontierelor britanice pentru locuitori din Romania si Bulgaria anul viitor.

Citeste si:
Panica in presa engleza: 29 milioane de romani si bulgari sunt in drum spre Marea Britanie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.