Presedintele american Barack Obama se pregateste sa-l numeasca pe fostul senator Chuck Hagel in functia de ministru al Apararii.

Anuntul ar putea fi facut la inceputul saptamanii viitoare, potrivit presei americane. CNN si revista Foreign Policy citeaza surse guvernamentale potrivit carora anuntul ar urma sa aiba loc luni sau marti. Casa Alba nu a dorit sa confirme informatiile aparute in presa, scrie evz.ro.

O figura controversata, Chuck Hagel a afirmat ca 'lobby-ul evreiesc" intimideaza oameni la Washington, si si-a exprimat dorinta de a avea contacte diplomatice cu Hamas si Iran.

Hagel s-a confruntat de asemenea cu critici din partea grupurilor pentru drepturile homosexualilor in legatura cu comentariile pe care le-a facut in 1998 cu privire la numirea unui ambasador gay. Hagel si-a cerut scuze pentru aceste afirmatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.