Presa sud-coreeana scria joi despre sotia numarului unu nord-coreean Kim Jong-un, Ri Sol-ju, sugerand, pe baza unor imagini difuzate de televiziunea oficiala a regimului comunist, ca a nascut.

Presupusa sarcina a lui Ri Sol-ju a fost dezvaluita la 17 decembrie, in cursul unei ceremonii in onoarea tatalui sotului ei, Kim Jong-il, decedat in urma cu un an.

Ri Sol-ju, a carei existenta a ramas ascunsa pana in iulie 2011, a aparut purtand un "hanbok", costumul traditional coreean. Aceasta rochie ampla, cu talia inalta, abia masca pantecul, confirmand astfel zvonuri despre o sarcina, dupa o lunga absenta publica, in septembrie si octombrie.

Insa imagini recente, realizate in cursul unei ceremonii de Anul Nou, au aratat-o intr-un taior, fara vreun semn de sarcina.

"Pantecul s-a dezumflat (...). A nascut, oare, Ri Sol-ju", se intreba cotidianul sud-coreean Dong-A Ilbo.

Ri Sol-ju "pare ca a nascut deja", a declarat un oficial din cadrul Guvernului de la Seul, citat de agentia de presa Yonhap.

Kim Jong-un, in varsta de aproximativ 30 de ani, i-a succedat tatalui sau la conducerea Coreei de Nord, dupa moartea acestuia, in decembrie 2011. Casatoria sa a fost dezvaluita abia in iulie, cand au fost publicate fotografii cu eleganta tanara.

Potrivit unor informatii de la serviciile secrete, citate de presa sud-coreeana, Kim Jong-un si Ri Sol-ju s-au casatorit in 2009 si au un copil.

Tatal lui Ri Sol-ju ar fi cadru universitar, iar mama ei medic. Ea a venit in Coreea de Sud ca "pom-pom girl" a echipei nationale, la participarea acesteia la campionatul de atletism din Asia. scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.