Ryan Lanza a declarat ca, in ciuda faptului ca fratele sau a provocat tragedia din Newtown, inca sufera dupa moartea sa, scrie adevarul.ro.

La sfarsitul saptamanii, Ryan a postat pe Facebook doua fotografii, una in care apare fratele sau si alta care o infatiseaza pe mama acestora, Nancy, care a fost prima victima a atacului, adaugand mesaje emotionante in sectiunea destinata descrierii imaginilor.

“Imi va fi dor de tine, fratioare. Te voi iubi mereu, cat voi trai”, a scris el in dreptul fotografiei fratelui sau.

De asemenea, acesta a postat un text referitor la mama sa: “Mi-e dor de tine, mama. Te iubesc atat de mult. Vei ramane mereu in inima mea”.

Ryan, in varsta de 24 de ani, a discutat pe Facebook cu un reporter de la The New York Post si i-a spus ca se considera o victima. Acesta foloseste acum Facebook pentru a-i critica pe aceia care judeca moartea fratelui sau.

De pilda, cineva a scris ca Adam merita sa “putrezeasca in iad” si a fost “scursura pamantului”, iar Ryan a raspuns scriind: “Sunt satul de oamenii care ma acuza pe mine sau ceva ce fratele meu a facut. Il iubesc pe Adam, este fratele meu”.

Ryan a continuat, spunand ca persoana care a comentat este un strain. “Il caracterizeaza drept monstru pe fratele meu, cand nici macar nu il cunoaste”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.